divendres, 28 de desembre del 2018

INFLUÈNCIA DE LES MARQUES EN EL MEU DIA A DIA



Jo em considere a mi mateix una persona molt austera i despreocupada de la seua estètica i per tant les marques no tenen gran importància en la meua vida. Fins que no em cal, no compre roba; i no recorde l'última vegada que vaig anar a comprar-ne perquè em pareix avorridíssim. De fet, si puc utiliitze roba del meu germà major que ell ja no gaste i per no haver d'anar a comprar-ne, és mon pare qui, quan troba alguna cosa interessant i a bon preu, me la porta perquè jo desidisca si quedar-me-la o no.

Però, malauradament (almenys des del meu punt de vista), la majoria de gent està a l'altre extrem. I és que les marques, no només de roba sinò de cotxes i mòbils, ho són tot en la vida de molts joves i altres que fa molt que deixaren de ser-ho. A més, les xarxes socials no fan més que alimentar el desig de comprar productes de marcaX , ja que com molta gent comparteix fotos amb roba de "Hollister" i "IPhones", tot el que veu la foto vol tindre els mateixos productes per seguir la moda.

Resultat d'imatges de multitud haciendo cola para comprar iphone


GARCIA M.

dimecres, 26 de desembre del 2018

Influència de les marques en el meu dia a dia


Les marques en el meu dia a dia no són tan importants, encara que cada vegada tenen una influència major en les persones i també en mi. En el meu entorn hi ha molta gent que sols li agrada vestir de marca i mesura la classe social i la personalitat de cadascú segons la roba que utilitzen.

Jo mai havia buscat comprar roba d’aquest tipus ja que no tenia interès i els preus eren molt alts. En canvi ara tinc algunes coses de marca, però no necessite de forma imprescindible tindre roba de marca, ni busque vestir d’una. Quasi sempre, quan he comprat roba, he agafat les coses que m’agradaven sense fixar-me en la seua marca, simplement comprava el que m’agradava. He de reconèixer que últimament, encara que continue comprant el que m’agrada, sí em fixe que marca té.

Per altra banda estan les marques de mòbil. Cada vegada més gent sols vol una determinada marca, i cada vegada que ix un nou model se’l compren sense importar el preu. No entenc com pot haver gent que tenint un mòbil boníssim que ha costat molts diners haja de comprar el nou model, tirant un mòbil d’alta qualitat per comprar un altre pràcticament igual només per tindre l’última novetat.





FERRER M


dilluns, 24 de desembre del 2018

Les marques en el meu dia a dia


Les marques per a mi no són importants; em dóna igual quina marca de roba vestir mentre m'agrade, però en el meu entorn sí que hi ha gent a qui l'importa la marca que porta. Per a ells és molt important de quina marca van vestits. Segons el llibre les marques divideixen a la gent en dos grups, les persones que vesteixen de marca i les persones que no. Estic d'acord amb això i he d'afegir que, de vegades els dos grups de persones es creuen millor que l'altre grup només per vestir o no de marca. Així, els dos grups posen etiquetes a l'altre grup per com van. També crec que dins del grup de les persones que vesteixen amb marca hi ha molts mini grups en els quals estan les persones que vesteixen cada marca, perquè encara que t'agraden les márques segur que no t'agraden totes. Per exemple, et pot agradar vestir de la marca Hollister i no vestir de la marca HyM.
Resultado de imagen de marques en el meu dia a dia

divendres, 21 de desembre del 2018

Les màrques al meu dia a dia

Les marques al meu dia a dia no són molt importants perquè no porte coses de marca i no compre coses per la seua marca sinó perquè m'agrada, per exemple, el colacao que m'agrada, però em dóna igual que siga d'una altra marca. Tampoc sóc d'anar a la moda, em compre roba perquè em fa falta, no perquè siga el que els mijans diuen que es du eixa temporada. Tampoc m'importa la marca de la tecnologia com Apple o per l'estil* però a la gent que li agrada el dret de tindre el mòbil que li done la gana, però la gent que sempre es compra l'últim de l'últim encara que tinguen el model anterior, no li trobe el sentit perquè hi ha moltes marques de mòbils que ofereixen coses paregudes a Apple i costen menys.


La conclusió és que no és necessari tindre roba de marca ni un i-phone.
                            
                                    Resultado de imagen de marques

dijous, 13 de desembre del 2018

Alan Moore

Persona a la que admire.

Alan Oswald Mooreva naixer el 18 de novembre de 1953 a Northampton, actualment te 60 anys. És un escriptor anglès conegut principalment pel seu treball com a escriptor de còmics, entre aquests, els mes famosos són Watchmen, V de Vendetta, Fron Hell y Swamp Thing. És un dels millors escriptors de la novel·la gràfica, reconegut per totes les persones que segueixen aquest tipus de lectura, ha estat descrit com "un dels escriptors britànics més importants dels últims cinquanta anys".

diumenge, 2 de desembre del 2018

Amelia Earhart

Amelia Earhart va nàixer a Atchinson, en 1898. Entre les seues proeses figura la travessia en solitari de l'Atlàntic (1932), mai abans realitzada per una dona, i el primer vol reeixit entre l'illa de Hawaii i el territori continental dels Estats Units (1935). Convertida en un ídol nacional i en portaveu del feminisme, la seua misteriosa desaparició en 1937, quan estava a punt de completar la volta al món per la línia de l'equador, va donar lloc a múltiples especulacions i va contribuir a magnificar la seua llegenda.

Jo l'admire perquè és una persona la qual a pesar de les adversitats va aconseguir el que es proposava. D'aquesta manera va intentar fer la primera volta al món en avioneta per l'Equador, a pesar de ser una dóna de principis del segle 20.

BAHI Y.







                                           

Antoine Griezmann

Antoine Griezmann es un jugador de francés que juga de davanter en el Club Atletico de Madrid en la Pimera Divisió d'Espanya.
Va començar la seua carrera professional en la Real Sociedad en 2009, amb el qual va guanyar el títol de Segona Divisió en la seua primera temporada. Va partir cinc temporades,* més tard per unir-se a l'Atlètic de Madrid,* en un fitxatge rècord de 30 milions d'euros.XVa ser nomenat en l'Equip Ideal de la Temporada 2014-15. També va ser nomenat Millor Jugador de la Lliga en 2016, nominat tant per al Millor Jugador de la FIFA 2016 com per a la Pilota d'Or 2016, i va guanyar la Lliga Europa de la UEFA 2016/2017.

Michael Jordan

Michael Jeffrey Jordan és un ex-jugador de bàsquet nord-americà. En l'actualitat és propietari de l'equip de l'NBA dels Charlotte Hornets. Està considerat per la majoria d'aficionats i especialistes com el millor jugador de bàsquet de tots els temps3. Es va retirar definitivament el 2003 en els Washington Wizards, després d'haver fet trenta punts en dues ocasions anteriors, en 1993 i 1999, després d'haver jugat 13 temporades en els Chicago Bulls. Va ser un dels millors jugadors de
bàsquet en la historia.                                                                                 
Admire a aquest jugador perquè era molt bo jugant a bàsquet* perquè anotava molts punts. En un partit va anotar 63 punts, se'l considera el millor del mon en el bàsquet

Resultado de imagen de michael jordan

s1mple



Олександр Костильєв (Oleksandr Kostyliev), nascut el 2 d'octubre de 1997. És un ucraïnès conegut per ser el millor jugador del CS:GO, va ser conegut com a un dels millors jugadors després de, en 2014, mostrar les seues habilitats amb el franctirador conegut com a AWPer, des d'aquella jugada, feta en les StarSeries IX, la seua carrera va començar.

Admire a aquesta persona, ja que encara que en aquell temps era quasi impossible dedicar-se al CS:GO ja que n'havia mòlta gent ja en equips professionals però ell, va entrenar y volia jugar i, ho va aconseguir i de forma cridanera, destrossant a l'altre equip en les StarSeries IX donant uns tirs increïbles i posicionant-se al pòdium.


Font:  https://liquipedia.net/counterstrike/S1mple




Resultado de imagen de s1mple starseries  

MARTINEZ D.

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...