diumenge, 14 d’abril del 2019

Proposta de deures per a l'assignatura d'història


 Alguns diuen que els deures són inevitables per a aprovar i aprendre qualsevol assignatura. Potser és veritat, i, com aquesta idea és la més acceptada, es podria buscar i traure la manera més plaent però també útil i beneficiosa de fer els deures a casa.

És veritat que els tipus de deures que es vulguen fer seran influïts per l'assignatura que trie. Segur que hi haurà alguna manera lúdica o delitable de practicar les matemàtiques però personalment crec que les assignatures més pràctiques són les que hi tenen un rang més ample de possibilitats per escollir una nova manera de fer deures.

Per exemple, crec que l'assignatura d'història és la candidata perfecta per aplicar mètodes menys restrictius i més lliures de com fer els deures. En lloc de sempre seguir el mateix prototip de llegir i explicar l'apartat que toque eixe dia i després fer tots els exercicis de la pàgina. No em pareixeria malament de tant en tant llegir alguna notícia en classe i fer un xicotet comentari a casa o veure un vídeo o tros d'alguna pel·lícula i buscar informació a internet sobre aquesta.





 Image result for deberes

1 comentari:

  1. Carmen, el text està ben redactat. Només hi ha uns detalls a corregir i la foto que falta.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...