dimecres, 10 d’abril del 2019

Proposta de deures per a biologia i matemàtiques

Jo considere els deures una feina necessària, que s'ha de fer per a completar les coses que has aprés a classe. Per tant propose el següent per a l'assignatura de biologia i la de matemàtiques.

Per a biologia, tenint en compte que hi ha molta teoria, jo pense que el millor seria posar un o dos exercicis al dia per a consolidar bé el que has aprés. Els deures d'aquesta assignatura devíen ser exercicis de les coses que s'han donat a classe, tanmateix també hi posaria que cal fer algun dibuix de les coses més difícils i importants.

En canvi, en l'assignatura de matemàtiques, que hi ha molta pràctica i poca teoria, caldria fer uns quatre exercicis al dia, els quals haurien de ser tots de pràctica, per a després saber-ho fer a l'hora de l'examen. Els deures haurien de ser de totes les coses que entraran a l'examen. En especial, les donades més recentment.

Per al temps dels deures jo deixaria uns deu minuts per a fer-los a classe i en cas de no acabar-los, fer-los a casa. D'aquesta manera el xiquet s'acostumaria a fer deures.
Resultado de imagen de Llibre de biologia i matematiques eso4

1 comentari:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...