dimecres, 8 de maig del 2019

proposta de deures per a l’assignatura d’història

Proposta de deures per a l'assignatura d'història

Opine que els deures que ens solen manar a l'assignatura d'història són un poc per obligació, més per costum que per aprenentatge; és a dir, si a classe el mestre ja dóna el temari, individualment cadascú s'haurà quedat amb certs conceptes, i no crec que d'una assignatura com esta siga necessari fer les típiques activitats de respondre preguntes que estàn respostes a la mateixa fulla i, que per a l’únic que ens van a servir serà per a refrescar-nos allò donat a l’aula.
Pense que sería molt més beneficiós manar activitats de recerca, ja que està clar que no donem tota l’ampliació, ni tots els detalls que podríen donar, ja que no és obligatori per al nostre nivell acadèmic;
però una persona que ha estat atenta a classe, probablement haurà tingut certa curiositat en el punt donat i per tant, si el mestre manara una tasca de recerca, d’obtenció de més informació de la  que ens dóna el llibre, o el mateix mestre, ja que aquest òbviament coneix més detalls i sel’s ha de reservar... Però si ens mana tasques de recerca, segurament conseguiscs provocsr-nos eixa curiositat i eixes ganes de saber més que són molt bones per educar-nos; a més que se’ns quedarien millor els conceptes, perquè ens recordariem dels detalls que ens causen més impressió i que solen ser un extra que ens ajuda al hora de expresar-nos als controls.
En conclusió, pense que sería més útil a una assignatura de tants comceptes i teoría, i tan important per a formar les opinions personals; que la desenvoluparem un poc més del que està manat, i clarament, sería perfecte que fóra voluntari, perquè seria indicador de que ens ha interesat i, per tant,estem aprenent.
Però com la major part de vegades, per molt queens interese preferim jugar amb la consola o fer de tot menys feina; lo convenient sería que haguerem de fer-ho per obligació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...