dimecres, 10 d’abril del 2019

proposta deures


En l'asignatura de matemàtiques jo crec que seria bona idea tindre deures, per anar repassant el que es fa a classe, però no d'una manera excessiva. Si en matemàtiques et posen molts deures se't va a fer molt tard  i després potser no tens temps per a estudiar. No obstant estaria bé deixar un temps de la classe per a fer deures, perquè així podries preguntar a la professora/professor.
 
De totes maneres si comencem a fer deures a classe i no s'acaben es hauria de demanar per a casa, i si no entens alguna cosa, portar-se-ho el pròxim dia al professor/professora perquè t'ho poguera corregir el pròxim dia si no, els deures no servirien per a res. Però si eres un alumne que et costa l'assignatura, estaria bé que donassen uns deures extra per repassar. Per la meua experiència, no sé per què a molts professors no els agrada posar deures a les persones que ho necessiten o els demanen. No sé si és perquè no ho volen corregir, no volen posar deures, o no els pareix just que una persona tinga més deures que una altra. Però si eixa persona els demana per a repassar, és totalment correcte i està molt bé.

1 comentari:

  1. Revisa-ho tot i corregeix puntuació i altres errades. Qualsevol dubte, en parlem.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...