dimarts, 23 d’abril del 2019

Proposta de deures per a l'assignatura d'Anglés

L'assignatura d'anglés, coneguda en el món hispà pel mític "workbook", és una assignatura que des del meu punt de vista, ha estat molt mal plantejada amb el tema dels deures.

Els dos problemes que, com a estudiant, note cada dia amb aquesta signatura, són principalment els deures i la comunicació en Anglés a classe.

El problema que trobe amb els deures d'Anglés és que són molt repetitius, quasi robòtics, i que cada pàgina del llibre de temari té assignada una pàgina del llibre d'exercissis o "workbook". Açò pot paréixer un punt a favor, ja que tot el que es dóna en el mateix dia es repassa a casa, però realment, per als estudiants és un avorriment, i quan fas un tema del "workbook" et pareix que ja has fet tots els de curs. A aquest problema, sumat a la mínima comunicació en Anglés a classe, fan que l'assignatura d'anglés estiga molt desaprofitada.

La meua proposta per a aquesta assignatura serien uns deures a classe més interactius, on participara tota la classe parlant en Anglés, i deures tradicionals per a casa, però amb mesura i introduint deures interactius amb aplicacions i pel·lícules en Anglés.

Martinez I


2 comentaris:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...