dimarts, 23 d’abril del 2019

Proposta de deures per a l'assignatura d'història



Pense que durant aquest curs els deures d'història són els que menys em motiven. La història em pareix una assignatura prou interessant i crec que es pot treballar un tema de diverses maneres.

La meua proposta seria, per una banda, fer les activitats del llibre a classe. Amb això vull referir-me que a mesura que es va explicant, es facen les activitats relacionades amb cada apartat, així d'alguna manera s'acaba d'entendre i et fa prestar més atenció. I en el cas que alguna persona tinga especial dificultat, si és que realment l'importa l'assignatura, ara sí, en sa casa intentarà fer alguna cosa extra per acabar de comprendre el temari, o si no és capaç d'organitzar-se o no sap que fer per tal de millorar, li pot demanar a la mestra que li propose feina que pense que el puga ajudar.

D'altra banda, pense que es podria fer una activitat més divertida cada tema. La meua altra proposta és trobar un document (dels quals hi ha molts relacionats amb l'assignatura) relacionat amb els punts que es tracten durant les classes. Quan s'acabe el temari, els alumnes en sa casa hauran de vore el documental i prendre apunts. Després d'àixò es dedicaria una classe per a comentar els apunts de cada persona (dubtes, aclariments...).

En la meua opinió, a pesar de que siga feina a casa és molt més relaxada i podria ser més acceptada pels alumnes, ja que seria aproximadament cada 3 setmanes o un mes.

Resultat d'imatges de deures

1 comentari:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...