dimarts, 23 d’abril del 2019

Proposta de deures per a l'assignatura de matemàtiques

Jo he triat l'assignatura de matemàtiques, l'he triada perquè crec que és una de les assignatures que més problemes ocasionen, tenint en compte que a cada examen que fem, assoles aproven uns catorze de la classe.

La qüestió a matemàtiques és que es a classe tot va massa presa. A classe hem de copiar a la pissarra, entendre el que copiem, fer preguntes sobre alguna cosa que no hàgem entés i fer cinc exercicis en els deu minuts que tenim al final de la classe.

La meua proposta seria que, per començar, la classe anara més relaxada, perquè per a mi el principal problema és que no tenim temps de fer totes les coses ja mencionades.

A continuació, deixaria més temps  per a fer deures a classe perquè tractant-se de matemàtiques, molts tenen problemes realitzant els exercicis. Crec que el rendiment de la classe pujaria si la professora fes els exercicis pas a pas y resolvent dudes en comptes de copiar directament els passos i els resultats.




2 comentaris:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...