dijous, 7 de febrer del 2019

Relats de marca

A la segona i última entrada del llibre, l'autora ens presenta els Relats de Marca. Aquests són breus textos que ens fan un breu recorregut per la història de la marca, les seues característiques principals i els seus aspectes més reconeguts. Seguidament, l'autora aprofita la marca Benetton i Oxfam Intermón per contar-nos com ha evolucionat la publicitat al pas del temps.

Trobe que l'última part del llibre és de la que més he gaudit, ja que l'he trobada més dinàmica i amena. A més, m'ha paregut que he aprés molt sobre publicitat i les marques que tracta.

Personalment, el que més em va sorprendre de la xarrada que ens va donar l'autora va ser la publicitat que feia Toscani als anys 80 i 90, on els seus comentats i criticats anuncis van fer que la marca per a la qual treballava, Benetton, estiguera en boca de tots, i per tant augmentara la seua fama.

Aquest llibre m'ha semblat molt interessant i educatiu, encara que trobe que ha anat progressant respecte al seu dinamisme cap al final de l'obra.



1 comentari:

  1. Molt bé, Pablo! Només el detall que he subratllat, no cal posar "més" davant de "principal"

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...