diumenge, 6 de gener del 2019

Les marques en el nostre dia a dia

En el nostre dia a dia estem rodejats de marques. Vulguem o no* totes les coses materials que ens envolten tenen darrere una marca, potser petita, mitjana o una gran multinacional, però quasi tots els articles que adquirim tenen al seu darrer una marca o empresa.

En aquest punt és on entrem els consumidors. Nosaltres com a consumidors tenim el dret d'elecció, d'aquesta manera podem decidir quin producte comprar i de quina marca és aquest producte.

Amb aquest benefici del lliure mercat podem definir el nostre estil de vestimenta, satisfer les nostres necessitats, donar-nos algun capritx, i el més important per a mi, elegir les marques i els productes que siguen més respectuosos amb el medi ambient, amb els drets humans i els laborals.

D'aquesta forma nosaltres definim el nostre aspecte, personalitat, gust, però sobretot la nostra ètica, moral i humanitat.

Imagen relacionada
Martinez I

1 comentari:

  1. Natxo, el text està ben escrit i fins i tot resulta poètic, però massa general. Volíem saber la teua vivència particular.
    Això sí, la foto és original, molt ben triada.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...