diumenge, 6 de gener del 2019

Les marques al meu dia a dia

Les marques ens condicionen, ens determinen; això crea una mescla d'aparencees i hipocresia en la majoria d'ocasions. Jo diria que en la meua vida les marques cobren un paper notable, però això no determina el que vagi a comprar o no (en la gran majoria d'ocasions) almenys conscientment.
On sí que ho noto és en comprar menjar ja que* depenent de la marca* pot ser major o menor beneficiós per al teu cos i això és una cosa que hem de cuidar.
A l'hora de comprar roba només noto l'impacte en els pantalons* ja que en aquest aspecte preferisc qualitat abans que quantitat,* d'altra banda* no veig que influïsquen molt ja que veig absurd pagar per alguna cosa de  marca que et costa un renyó quan la qualitat preu en una altra tenda és la ideal...
Crec que això es pot aplicar en molts aspectes quotidians de les nostres vides;* com en pensar en Netflix i Megadede 
(Visca Megadede)

2 comentaris:

  1. Aitana, quant al contingut el text està bé. Pel que fa a l'expressió, és necessari revisar la puntuació (*) i algunes altres errades marcades en groc. El fragment subratllat no està ben expressat respecte de l'oració anterior.
    Recorda afegir la foto.

    ResponElimina
  2. També cal ser coherent pel que fa a la morfologia verbal, és a dir, si uses les variants orientals (noto, vagi) més endavant no queda bé canviar i usar les occidentals (influïsquen)

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...