diumenge, 6 de gener del 2019

Les marques al meu dia a dia

En el nostre dia a dia ens veiem sotmesos a haver de fer la selecció de una o altra marca per a comprar un producte* ja puga ser una peça de roba o menjar, fins i tot electrònica.
La nostra elecció pot veure's afectada pels nostres coneixements sobre aquella marca o simplement d'aquest tipus de productes, saber que en moltes ocasions aquestes peces (en cas de roba) poden estar produïdes en Països Baixos el que sol portar a una explotació de treball i/o de menors.
I en el cas del menjar* sempre intentem buscar un producte barat sense fixar-nos en el que realment ens poden estar venent, dubte que quan compra la gent es fixe molt en la marca els que li crida realment l'atenció és un producte acolorit, amb colors rosa o verds perquè pensen que aquest pot ser "light" o "bio" però realment no és així, en moltes ocasions et venen el producte com una cosa saludable però podem arribar a sorprendre'ns en adonar-nos que el "pernil" que estem comprant té un 54% de pernil, o que realment el suc de taronja no porta ni una sola taronja natural.
Resultat d'imatges de jamon

1 comentari:

  1. Àlex, el text té interés però recorda que havies de parlar de la teua experiència. Per altra banda, cal revisar l'expressió per corregir puntuació, faltes gramaticals i de sintaxi (construcció de l'oració) en fragments subratllats. Quant a "països baixos", què vols dir exactament?
    Finalment has de justificar renglons i afegir foto.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...