dilluns, 19 de novembre del 2018

Nikola Tesla


Nikola Tesla va ser un enginyer elèctric que va néixer al 1865 i va morir al 1943 d'un infart de miocardi. L'any 1881 es traslladà a Budapest per treballar en una companyia de telègrafs nord-americana. L'any següent es mudà a París per treballar en una de les companyies d'Edison, on va realitzar la seva major aportació: la teoria del corrent altern en electricitat, la qual cosa li va permetre idear el primer motor d'inducció el 1882.
Jo l'admire perque va ser un gran enginyer i va aportar uns grans invents a la ciéncia com l'elecricitat alterna o les seues bobines* que varen fer posíble l'execució de molts experiments i dispositius que hui en dia utilitzem, i va deixar obsoleta la corrent continua.

Resultado de imagen de nikola tesla 
























Nikola Tesla( 1865-1943)








1 comentari:

  1. Gonzalo, tens algunes errades a corregir; no has posat foto i tampoc has justificat els renglons. Quant a la redacció, em sembla millorable en el segon paràgraf. Per la resta, bé.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...