dilluns, 19 de novembre del 2018

Felip VI



Jo admire al nostre rei actual, Felip VI, ja que aconsegueix tindre a més de la meitat d’Espanya enganyada, almenys des del meu punt de vista, ja que molta gent l’adora sense que haja fet res per nosaltres. Tampoc es que necessitem cap rei per a dirigir-nos; pense que millor no tindre’l que tindre’l de decoració i enganyant-nos a tots, mostrant una fatxada falsa en la qual creuen la major part d'espanyols.
A banda d’aquesta crítica, de veres l’admire perquè no ha de fer res,* ell té el poder de decidir sobre nosaltres i sense haver de moure un sol dit és ric i també ho seran les seues filles, els nets i inclús els bésnets.

Va nàixer  a Madrid el 30 de gener de 1968. Fou proclamat davant de les Corts Generals el 19 de juny del 2014 després de fer-se efectiva l'abdicació de son pare.
Va estudiar a les universitats de Madrid, Georgetown i a la Edmund A Walsh School of Foreign Service; participà a les Olimpiades d’estiu del 1992.

Es va casar amb Letícia Ortiz Rocasolano l’any 2004 amb qui té dues filles: Eliomor de Borbó i Sofia de Borbó.

1 comentari:

  1. L'entrada presenta diversos aspectes a corregir: el títol no hi és on ha de ser; la part biogràfica es posava en el primer paràgraf; les faltes cal corregir-les; els renglons no estan justificats; falta la foto i la signatura de l'autora

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...