dilluns, 19 de novembre del 2018

Andrés Iniesta


Andrés Iniesta Luján va nàixer el 11 de maig de 1984, és un jugador espanyol que juga de mig centre en el Vissel Kobe, un equip de Japó. Iniesta, va començar com a futbolista en les categories inferiors del Albacete amb tan sols 8 anys. Allí va jugar durant 4 anys fins que als 12 va fitxar pel Barça.
A Barcelona va jugar en les categories infantils fins que al 2002 va passar a ser jugador del Barça B i va poder disputar algun partit amb el primer equip, fins que a la temporada 2004-2005 va passar a formar part del primer equip.
L'entrenador holandès Van Gael va ser el que li donà una oportunitat i el va fer debutar en un partit de champions. 
També va ser seleccionat per la selecció absoluta l'any 2006, on ha jugat durant 12 anys, fins que al 2018 va posar fi a la seua etapa amb la selecció després de haver guanyat 2 Eurocopes consecutives al 2008 i al 2012 i després de haver aconseguit guanyar la Copa del món en 2010 anotant el gol de la victòria.
El mateix any que va deixar la selecció també va posar fi a la seua etapa com a blaugrana després de haver guanyat 4 champions, 9 lligues espanyoles, 7 supercopes d'Espanya, 6 copes del rei, 3 supercopes d'Europa i 3 campionats del món de clubs.


Iniesta es una de les persones a les que més admire dins del món del futbol, ja que em fascina la seua intel·ligència futbolística, a més de la seua modèstia i discreció.
Com va dir un dels seus entrenadors al Barça, Pep Guardiola, Andrés, al contrari de molts jugadors per a destacar no necessita portar tatuatges ni tintar-se el cabell. El seu comportament fora i dins del camp és modèlic.
És un dels futbolistes més apreciats en tot el món, per la seua manera de veure el futbol i per la seua honestedat.
Resultado de imagen de andrés iniesta



2 comentaris:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...