dimarts, 18 de setembre del 2018

TwinTwist


La idea d'aquest text em pareix bona, perquè així, el món tindria més "llocs per on viure", però té massa inconvenients. Açò es podria arribar a fer no completament en un futur llunyà, no dins de 100 anys. També, hi hauria diversos factors, que em fan pensar que aquesta idea no seria possible com per exemple, que passaria si una ona mitjanament gran colpejara una part de l'edifici; o si el vent és molt fort, l'edifici aguantaria el vent, i les ones? Encara que crec que és una bona idea, li falten alguns detalls.



                                                BESALDUCH  J.

2 comentaris:

  1. Joel, revisa el text i dóna-li coherència; o siga, agrupa en primer lloc els avantatges i després parla dels inconvenients. Posa una frase introductòria que deixe clar de quin tema vas a parlar.

    ResponElimina
  2. Joel, fa deu dies que havies de revisar el text.
    Com veus, he destacat les paraules repetides perquè busques sinònims; hi ha asteric quan la puntuació és incorrecta i alguns connectors no estan ben usats.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...