dilluns, 17 de setembre del 2018

Unitat 1 act.2 pàg. 13

A mi no em pareix massa viable el que en un futur tan "proper" hi haja edificis de tanta grandària i que es puguen desplaçar amb turbines únicament alimentades per energies renovables.
Açò em pareix la part més difícil de dur a terme del projecte, ja que si per a posar i mantindre un avió en funcionament cal una quantitat d'energia immensa, quanta en caldria per menejar un edifici de milers de tones de pes?
A més, no sé en quina situació seria útil aquesta idea, perquè si hi haguera, per exemple, un accident nuclear a una zona de la Terra i s'haguera d'evacuar, l'edifici no estaria preparat per al moment i s'hauria d'omplir de plantes i animals per al consum de la pròpia zona afectada.
Encara així, mirant-ho d'una manera més positiva, algunes tècniques d'aquest projecte poden arribar a aplicar-se encara que no s'aplegue a dur a terme al 100%.




GARCIA M.

1 comentari:

  1. Manel, la redacció està molt bé. Recorda revisar l'ús del pronom EN, imprescindible en construccions com la que has escrit.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...