dimarts, 18 de setembre del 2018

Unitat1-Act2-Pàg13

UNA CIUTAT SENSE TERRA I A LA DERIVA


La idea de TwinTwist, en general, em sembla una molt bona solució a les possibles amenaces que podrien generar-se en el món en poc de temps, ja que té un resposta per a tots els elements que ens envolten dia a dia per a viure confortablement. L'invent també paréix suficientment paregut a l'estil de vida que tenim en aquest moment. Encara que hi ha una qüestió significativa que rodeja aquest plantejament, i és el tema dels desastres naturals dins del món aquàtic. Segur que tindria una estructura molt resistent i perdurable però en el cas que hi haguera un assumpte d'aquest tipus, no hi hauria manera de resoldre-ho. A més, l'any 2100 em resulta un poc prompte per a dur a terme aquest concepte perquè es basa en tecnologies molt avançades que no sé si es podrien realitzar dins de tan poc.


RUBIO C

1 comentari:

  1. Carmen, la idea del text és bona però has de corregir expressions que no s'entenen bé i revisar la puntuació marcada amb asterisc. La resta d'errades són més lleus.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...