dimarts, 18 de setembre del 2018

unitat1 act 2 pàg 13



TWIN TWIST

VIVENDA DEL FUTUR?


Jo pense que aquesta estructura potser siga viable però no ho tinc del tot clar perquè no sé fins a quin punt seria resistent a una ona. El motiu per a fer-ho és lògic, perqué, segons les estadístiques* en el futur la població augmentarà considerablement però no crec que siga la millor opció perque tot el món puga viure.
Jo veig moltes errades, com, per exemple: on aniria tota la matèria fecal de tots els animals i les persones? Si el tires a la mar, és contraproduent perquè contaminaria moltísim i acabaria a llarg termini amb la vida marina.
A més, l'argument que dóna és que com que pujara el nivell de la mar això vol dir que moltes de les poblacions actuals quedaran parcialment inundades* aleshores no es podrà viure com ho fem ara*, tota eixa gent haguera de viure en algun lloc i no crec que siguen suficients illes artificials per a tots.
Resultado de imagen de TWIN TWIST ciudad flotantes

BERTOMEU G




























Representació de les illes flotants

2 comentaris:

  1. Gonzalo, refes el text corregint les errades i, a part, tin en compte que algunes frases no estan ben construïdes i has de replantejar-les. La puntuació errònia està marcada amb un asterisc.
    Afegeix una frase introduint el tema del qual vas a parlar.

    ResponElimina
  2. Gonzalo, fa deu dies que havies d'haver corregit açò...

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...