dimarts, 18 de setembre del 2018

Unitat 1 act.2 pàg.13



Pense que el projecte explicat al reportatge de La Vanguardia és, més prompte, ciència-ficció. I no dic que construir ciutats flotant al mar siga una idea roïna, però crec que per diferents raons la idea no es podria dur a terme amb èxit. Per començar el tema de l'adaptació és un dels més importants, i no només per a les persones, també per als animals els quals necessiten un ecosistema per a viure, en la meua opinió, no haurien de viure en les condicions proposades.

Una altra de les raons són els fenòmens meteorològics i sísmics. Han descrit els grans edificis flotants com si pogueren resistir tempestes i sismes submirins. Això em podria parèixer raonable si l'edifici estiguera ancorat al fons marí, però no és el cas, i per això s'hauria de tindre molt en compte la zona on situar les construccions.

Uns altres motius que em fan dubtar d'aquest projecte són la facilitat de la propagació de malalties entre persones i entre animals que hi hauria i el lloc on s'abocarien els residus no biodegradables.



RUIZ J

1 comentari:

  1. Júlia, en verd he marcat un parell de fragments que afegiria per donar coherència al text sense haver d'afegir una frase introductòria. Les altres marques i l'asterisc indiquen errades a corregir. Per la resta, molt ben redactat.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...