dijous, 20 de setembre del 2018

Una ciutat sense terra i a la deriva


Tant de bo aconseguirem arribar a aquesta classe d'avanços tecnològics encara que siga en l'any 2.100, però no ho veig massa factible* la veritat. Encara que pense que hauríem d'estar preparats per a qualsevol tipus d'amenaça, ja puga ser el cas dels pols, que ens aproparem massa al sol, un meteorit, o fins i tot, qui sap si una apocalipsi zombi. Però* per al cas del desgel* crec que seria millor idea la de llençar bombes eòliques de gas metà per refredar els pols a l'hivern i que no es derretiren a l'estiu.

També considere bona opció construir algun tipus de búnquer baix terra amb suficients subministres per a sobreviure molts anys i amb càmeres a l'exterior per saber si és habitable. Quina cosa?

Tampoc descartaria la idea de posar-nos brànquies per poder respirar baix l'aigua, hui en dia la ciència i la tecnologia avancen molt rapidament i a un futur, moltes coses que ara veiem impossibles, ho seran.


TORRES V

1 comentari:

  1. Valeria, el text és interessant tot i que l'extensió és excessiva.
    Quant a la correcció, hi ha moltes castellanismes gràfics, algunes errades de puntuació i expressions repetides o poc clares.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...