dissabte, 22 de setembre del 2018

Unitat 1 Exercici2 Página 3

Jo pense que és molt difícil que en solament 80 anys s'arribe a fer això. Ja que la construcció seria immensa i es necessitarien una gran quantitat de materials i de temps. A més, la construcció hauria de ser perfecta, ja que amb una equivocació podria enfonsar-se o enderrocar-se.

Tampoc em pareix bé la idea, ja que perjudicaria l'ecosistema perquè en ser una gran estructura, no deixaria passar la llum i acabaria alterant la vida dels animals i les plantes marines, de tal forma que podríem acabant matant-los.

En canvi, en cas que hi ocorreguera una catàstrofe mundial, podria arribar a servir per a la supervivència de la humanitat.

En conclusió, que a pesar que la construcció seria increïble i podria arribar-se a utilitzar per al bé, jo no ho faria, ja que perjudicaria molt al medi ambient.

Resultado de imagen de TWIN  TWIST  CIUDAD EN EL AGUA
TWIN TWIST de nit

BAHI Y.

1 comentari:

  1. Youssef, el text està ben construït però hi ha moltes faltes ortogràfiques que amb un bon corrector en línia no hi serien. A més, la puntuació l'has te revisar i alguns connectors estan repetits.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...