dimecres, 5 de juny del 2019

Memòria del portafoli i del curs


Al començament del curs va ser un poc estrany perquè no pensava que m'anava a costar tant aquest curs a aquesta assignatura, X pense que pot ser no haja treballat el suficient en alguns moments. També pense que introduir el Blog és molt bo,X per a treballar més, (falta un conncetor) treballar al blog pense que és una forma de treball més didàctica, crec que per a batxiller és un format perfecta, com el batxiller és molt pràctic és perfecte per a este format, també pense que és una bona idea per a posar en practica tota la teoria que hem donat en la ESO. És molt còmode aquesta forma de treballar, perquè no tens que canviar un camell cada vegada que fas un treball.
Aquest blog pense que també és útil per corregir l'ortografia i fer menys errades, al fixar-te en els demes també et fa millorar.

Els textos que més m'han agradat o més utilitat han tingut per a mi han sigut la Biografia lingüística i el relat marca. Pense que són els mes útils i en els que més he après.


Resultado de imagen de blog

1 comentari:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...