dimarts, 23 d’abril del 2019

Proposta de deures per a l'assignatura d'anglés.

A l'assignatura d'anglés em sembla que els deures que normalment manen són adequats per a l'assignatura, donat que l'aprenentatge d'una llengua precisa de pràctica. En canvi, també pense que aquesta assignatura podria variar un poc les seues tasques, i aportar coneixements mitjançant treballs més atractius per als alumnes.

Donat que a mi m'agrada la música i també l'anglés, una de les meues propostes seria treballar les lletres de cançons en aquest idioma. Aquesta és una activitat que actualment ja es realita, però ho fan molt pocs docents i poques vegades al curs. Em sembla que, a més, s'hauria de donar la possibilitat als alumnes de triar ells mateixos el material a treballar, i en conseqüència aquests treballarien amb més voluntat i tindrien la possibilitat d'expressar els seus gustos.
En el cas que  hagen alumnes que no tingueren l'hàbit d'escoltar música, el professor o professora donaria una llista de cançons o artistes adequats per a treballar, i així potser trobarien els seus gustos!

1 comentari:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...