dissabte, 2 de març del 2019

Relats de marca

Aquesta setmana ha vingut Pilar Alfonso, l'autora del llibre "(Tot) el que encara no saps sobre les marques", invitada pel departament de Valencià de l'IES Francesc Ferrer i Guàrdia, per a parlar-nos del seu llibre, abans mencionat, i dels relats de marca.

La xarrada començà amb una presentació sobre la qual Pilar ens anava presentant els temes de conversa i casos de relats o contra relats de marca, com per exemple, els de Morella, Cristiano Ronaldo, el bou d'OsborneBenetton amb Toscani o el "Poble pitufo". Després de la introducció d'un cas en concret ens preguntava la nostra opinió i s'obria una posada en comú d'idees.

Per a finalitzar es va obrir una ronda de preguntes, on li podies preguntar a Pilar dubtes sobre el llibre, la seua opinió sobre algun cas recent de relat de marca o dubtes sobre el treball de contra relats de marca.

Aquesta xarrada em va agradar molt perquè va ser la primera a la qual assistia on podia conversar directament amb l'autora del llibre amb què hem estat treballant i perquè ens hi ha donat molta informació i idees a l'hora de fer el treball de contra relats de marca.

Resultado de imagen de toro osborne

Martinez I

1 comentari:

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...