dijous, 17 de gener del 2019

Les marques en el meu dia a dia

Hui en dia les marques són una part de la nostra vida, ja que hui en dia sempre estem utilitzant alguna, siga el cotxe, la roba o el menjar. Per això a pesar que penses que no estàs utilitzant una marca, siga famosa o desconeguda, realment sí que l'estàs utilitzant.

Les marques també són una manera de saber com és una persona o el tipus de vida que du. Per exemple, una persona que a soles compra de marques cares serà una persona que té diners i viu en bones condicions. En canvi una persona que no compra coses de marques cares, probablement siga una persona que o viu bé però no li agrada malgastar o una persona que no es pot permetre les coses cares.

Això no vol dir que si ets una persona que compres coses cares sigues ni més rica ni millor que altra que ho fa, ja que sempre hi ha excepcions.


BAHI. Y.



ranking marcas

1 comentari:

  1. El text està ben plantejat, tot i que cal fer correccions. L'oració subratllada no està acabada. Corregeix la puntuació.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...