dimarts, 6 de novembre del 2018

Què és la vida?

En biologia, es considera la condició interna essencial que categoritza, tant per les seues semblances com a diferències, als éssers vius. En general, és l'estat intermedi entre el naixement i la mort. Des d'un punt de vista bioquímic, la vida pot definir-se com un estat o caràcter especial de la matèria aconseguit per estructures moleculars específiques, amb capacitat per desenvolupar-se, mantenir-se en un ambient, reconéixer i respondre a estímuls i reproduir-se permetent la continuïtat.

Les estructures de vida bimoleculars estableixen un rang d'estabilitat que permet que la vida siga continuada, dinàmica i finalment evolutiva. Així doncs, els éssers vius es distingeixen dels éssers inerts per un conjunt de característiques, sent les més importants l'organització molecular, la reproducció, l'evolució i el maneig no espontani de la seua energia interna. Des de la perspectiva de la psicologia, la vida és un sentiment apreciatiu per les interaccions de l'ego amb el mitjà, i, per reacció a aquest sentiment, la lluita per sostenir la seua homeòstasi en estat preferent.
Fonts:
https://es.wikipedia.org/wiki/Vida#En_la_ciencia



                                      Imagen relacionada                                                                              JUAREZ .M

1 comentari:

  1. Mario, el text està bé, però havies de consultar en més d'una font.
    En tot cas, estàs fora de termini i per tant, la nota es veurà afectada

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...