diumenge, 18 de novembre del 2018

Ariana Grande

Ariana Grande és una actriu, cantant i filantropa nord-americana. L'any 2008 va començar la seua carrera a Broadway, al musical "13". Més tard, va continuar com a actriu a la cadena Nickedoleon interpretant a Cat en Victorious
L'any 2013 i 2014 va publicar els seus dos primers àlbums, que li facilitaren el reconeixement mundial a la indústria musical. Dos anys després, l'any 2016, va publicar el seu tercer àlbum, "Dangerous Woman", amb el qual va iniciar la seua segona gira mundial. Aquesta va veure's marcada per un atemptat terrorista al seu concert a Manchester, que va matar 22 assistents. Una setmana després, l'artista va tornar a la ciutat i organitzà un concert benèfic amb més estreles mundials per recaptar diners per als afectats. Després Ariana va desaparéixer de l'ull públic durant mesos. L'any 2018, va publicar el seu quart àlbum, "Sweetener", inspirat en aquest incident i en donar-li la volta a les coses roïnes per enfocar-se en les bones.

Admire a aquesta artista perquè em pareix una dona molt forta i amb uns ideals que compartim. A més, m'agrada com es pren les males situacions, com he dit, prestant atenció al costat positiu de les coses. No és menys la seua solidaritat i estima que té a les persones. Tampoc menyspree la dona treballadora i dedicada que és, i em fascina la seua passió per la música. Cal remarcar que em pareix impressionant i admirable la seua habilitat amb el cant, la veu i la cultura musical que té.

Resultado de imagen de ariana grande one love manchester

MULAS P

1 comentari:

  1. Pablo, el treball està molt bé i l'has acabat puntualment. Només vull remarcar les repeticions lèxiques de l'últim paràgraf (admire, admire, admirable)

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...