dijous, 22 de novembre del 2018

John Lennon

Resultat d'imatges de john lennonJohn Lennon va nàixer un 9 d'octubre a Liverpool (1940), i morí assassinat a Nova York el 8 de desembre a 1980, només va viure 40 anys.

Fou un cantautor britànic i un membre clau de The Beatles. Després d'estar en aquest grup de música va tindre una distingida carrera en solitari. Fou també una figura de la revolució contracultura dels anys 60 i un activista contra la guerra.

A banda de per la seua música i el missatge que reflectia en ella, John Lennon m'impressiona pel canvi que va experimentar des de la seua joventut rebel fins als seus últims anys. Era un exemple de persona somiadora. Va ser un lluitador per la pau i també l'admire per les accions que va fer relacionades amb la seua lluita contra la guerra, com per exemple: en la seua lluna de mel (durant la guerra de Vietnam) després de casar-se amb Yoko Ono, la parella va invitar als mitjans de comunicació a la seua suite en Amsterdam on van protestar no-violentament contra la guerra i promoure la pau durant un període de 2 setmanes.

RUIZ J

1 comentari:

  1. Enhorabona, Júlia! Canvia el punt per la coma allà on està marcat i quedarà perfecte.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...