dijous, 22 de novembre del 2018

Iago Aspas


                                          



És un futbolista espanyol. Juga en la posició de davanter i des de 2015 juga en el Celta de Vigo de la Primera Divisió d'Espanya. Va nàixer a Moaña,* 1 d'agost de 1987,* actualment té 31 anys però està a un altíssim nivell de joc. Iago Aspas va iniciar els seus passos com a futbolista en les categories inferiors del Moaña, a l'edat de vuit anys.​ Als nou ingressa en les categories inferiors del Real Club Celta de Vigo. El seu debut es va produir el 8 de juny de 2008 en l'Estadi Helmántico de Salamanca, on el Celta va caure per 3 gols a 1 (va ser titular i va jugar 60 minuts). Però sens dubte entre la aficiò del Celta sempre serà recordat pel seu primer partit en l'Estadi de Balaídos que va tenir lloc el 6 de juny de 2009. Mancant tres jornades per acabar la temporada, el Real Club Cèltic de Vigo s'enfrontava a l'Alabés, un rival directe en la lluita per la permanència.

Imagen relacionadaAquest jugador m'agrada molt perquè és un jugador molt humil i respectuós, juga en un equip molt humil que té poc pressupost i sempre ha sigut dels equips menys valorats de la lliga. Fa molt poc que va debutar amb la selecció espanyola i ho va fer molt bé. El meu equip favorit* com és obvi*  és el Celta de Vigo,* és normal que sent d'aquest equip tinga admiració per aquest jugador. Tenint en compte la seua edat segueix rendint a un nivell molt alt i no para de marcar gols.



                                                                Juarez. M




1 comentari:

  1. Mario, el contingut de l'entrada està prou bé, tot i que la primera part és massa llarga i inclou massa detalls que no calen. Revisa les expressions destacades per corregir errades i fixa't allà on hi ha XX perquè falta alguna cosa.
    Has de justificar els renglons i suprimir el títol que encapçala el text ja que apareix un altre al lloc correcte, la finestreta fora del text.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...