dijous, 18 d’octubre del 2018

D'on ix el nostre instint de supervivència?

 L'instint de supervivència és innat en l'ésser humà i res pot véncer-lo. Tots lo coneixem i cadascun podria explicar una anècdota sobre aquest tema. L'interessant és que en estudiar-ho tant de prop, salta a la vista la gran saviesa de la naturalesa que ens ha permés fins i tot distingir el més perillós per a la salut per mitjà del fàstic natural que algunes bestioles, substàncies i olors ens inspiren.

De la naturalesa podríem aprendre els seus sistemes i aplicar-los a la nostra societat. Ella ens diu que cada cèl·lula de l'organisme treballa pel bé del cos de l'individu, per a la seua supervivència, i si alguna decideix el contrari, es converteix en una cèl·lula cancerosa.
La major part de l'instint de supervivència sorgeix de l'activitat egocèntrica de l'home, que en el pas dels anys es veu incrementada i potenciada per tot el que comporta el sistema, el mercat laboral altament competitiu, l'ambició de l'home pel materialisme, el poder, etc.

Resultado de imagen de instinto de supervivencia
Instint de supervivència d'un ratolí en fugir d'un gat


 BIBLIOGRAFIA

https://www.youtube.com/watch?time_continue=144&v=FRLcQrYOWg8

http://necesitodetodos.org/2014/06/instinto-de-supervivencia-humana/

https://www.portaloaca.com/opinion/3864-sobre-el-instinto-de-supervivencia.html




BAHI.Y

1 comentari:

  1. Youssef, el text és massa llarg i presenta errades diverses, però les parts finals són les que més necessiten una revisió ja que la redacció no és clara i, a més, el contingut no encaixa bé amb la primera part.
    Posa atenció en la selecció de les fonts d'informació. Tot no val.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...