dijous, 18 d’octubre del 2018

Com es que poden guardar información els llapis de memoria



Els ordinadors tenen memòria, però necessiten energia per mantenir la informació. Si ens quedem sense electricitat o sense bateria i no hem guardat la informació, la perdem. El nostre cervell guarda els nostres records, però també necessita energia per mantenir-los. En canvi, els llapis de memòria ens guarden texts, fotos, vídeos i qualsevol altre document, durant molt de temps i encara que els deixem a un calaix.
Les memòries USB basades en minidiscs durs  tenen una taxa de bits generalment millor que les memòries USB de memòria flaix, però requereixen més temps d'accés. Són també una mica més fràgils i es poden sobrescalfar si se'n fa un ús intensiu. Són lleugerament més grosses de mida, però caben sempre fàcilment a la butxaca.
Són uns petits objectes, prims i petits com una ungla, minerals i inerts com les pedres, però que, amb la seua sofisticada estructura interna, poden guardar milers de fotos i vídeos. Són plaques minerals que amaguen un immens volum d'informació. La targeta, de 32 GB, té espai per uns 64.000 llibres.

       http://ciencia.ara.cat/fractal/2017/12/16/on-es-la-informacio/


http://ciencia.ara.cat/fractal/2012/07/26/pedretes-per-memoritzar-els-llapis-de-memoria/

       https://ca.wikipedia.org/wiki/Mem%C3%B2ria_USB

       http://ciencia.ara.cat/fractal/2017/12/16/on-es-la-informacio/
Resultat d'imatges de llapis de memòria
                  BESALDUCH.J                         
                                             

1 comentari:

  1. Joel, el text com a contingut està bé, però recorda que has de justificar els renglons i que les fonts han d'aparéixer justificades cap a l'esquerra i amb la data de la consulta.
    Afegeix una foto il·lustrativa, per favor.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...