dimarts, 2 d’octubre del 2018

Unitat 1 Activitat 2



Jo pense que el projecte TwinTwist comprén massa per a poder-lo construir en els pròxims cent anys. Crec que s'hauria d'estudiar amb deteniment però em pareix complicat perquè els humans som una espècie terrestre, incapaç de viure en semblants construccions, per no mencionar els problemes sense solució que es podien crear; per exemple, si una de les vaques que subministrara aliment a la població emmalaltira, hi hauria una epidèmia imparable que acabaria amb tots els exemplars de l'animal i per tant no podríem alimentar-nos i s'extingiria l'espècie. Haurien de centrar-se més a salvar el planeta que a inventar un projecte poc realista en el cas que calguera abandonar el sòl ferm, dedicar temps i diners a fabricar invents que reduïren la contaminació o que ajudaren a produir aliments de forma sostenible.

ARRIBAS A

1 comentari:

  1. Aitana, les idees aportades són interessants. Quant a la llengua, mira de corregir allò destacat en color i canviar les expressions subratllades per altres més precises. També has de revisar la puntuació i deixar un espai en blanc després de cada pausa.

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...