dijous, 18 d’octubre del 2018

D'on ix el nostre instint de supervivència?

L'instint de supervivència (científicament parlant) és un tipus de conducta que presenten els humans i animals de forma innata, que té com a finalitat preservar la vida davant de perills. Podríem definir-lo com una sèrie d'actes complexos voluntaris i involuntaris que fem quan presenciem estímuls extens. José Luís Pinillos, un expert del tema caracteritza per realitzar-se d'acord amb unes pautes fixes, desencadenar-se indeliberadament i posseir un grau de complexitat superior a la del simple reflex.

Aleshores, per què tenim aquest instint? Tot comença en la prehistòria quan els primers humans vagaven per unes terres inhospitalàries i necessitaven recursos per a abastir les seues necessitats. Si estaves famolenc necessitaves menjar i per tant tenies que caçar, ahi podem veure perfectament l'instint per que saques forces per a poder menjar i no morir, el mateix passa amb els atacs d'animals salvatges , el teu cos reacciona d'una forma poc habitual per a donar-te grans reflexos i així però teixir-te d'una envestida o una mossegada . Basicamente aquest instint s'ha dedicat a salvar-nos la vida des de temps immemorables i hui dia ho seguim conservant.

2 comentaris:

  1. Aitana, el text, quan estàs traduint del castellà, has de passar-li després el corrector. Té massa faltes per al nivell de 4t. Incloent les faltes per no deixar un espai on toca o viceversa; o les de puntuació.
    També cal justificar els renglons perquè tinguen la mateixa llargària.
    Finalment, com he comentat a la resta de classe, una foto acompanyarà i complementarà el text.

    ResponElimina
  2. Una última cosa: no has posat les fonts de la informació

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...