dimarts, 25 de setembre del 2018

Unitat 1 Activitat 2 Pàg. 13

Jo crec que TwinTwist podria ser un projecte amb futur al nostre planeta, a causa del calfament global que patim i seguirem patint si la situació a la Terra no canvia dràsticament. Pot ser dins d'uns quants lustres, o fins i tot algun segle, el nivell de l'aigua puge i els humans en veiem obligats a fer un èxode cap a aquestes metròpolis flotants.

Aquest projecte plantejat i dissenyat per Sáez ens ofereix tots els luxes i serveis bàsics que qualsevol ciutadà podria demanar, com per exemple, autosuficiència, tant energètica (aconseguida mitjançant fonts renovables) com alimentària, disposant d'una dessalinitzadora per a l'aigua, camps de cultiu per a fruites i verdures, granges bovines, porcines i grans piscifactories, per a criar bona quantitat d'éssers vius; leducació, tant bàsica com universitària; la sanitat, brindada per un hospital i l'oci, portat a Twin Twist en forma de poliesportiu i centre comercial.

En definitiva: aquest somni, d'avui dia, potser una realitat dins d'uns pocs centenars d'anys si seguim assassinant al món, però la meua idea de "edifici flotant" no és, ni de lluny, com el projecte plantejat.


MARTINEZ I

1 comentari:

  1. Nacho, el text està ben plantejat però repeteixes massa informació de l'original (cosa que allarga l'extensió màxima)
    A més, has de corregir la puntuació i altres errades que he indicat. La frase en blau ha d'anar entre parèntesi, my friend!

    ResponElimina

Memòria del portafoli i del curs

La veritat és que  en  començar el curs m'esperava el mateix que  vàrem  fer l'any passat amb Anna  Gascón : escriure redaccions, l...